Advies en ontwerp

1. OriŽnterend gesprek

Indien u van plan bent uw tuin een metamorfose te geven, komen wij graag bij u langs voor een oriŽnterend gesprek. Waarom bij u thuis of bij uw bedrijf? Wij zijn dan in staat om een beeld te vormen van uw tuin en op deze manier zijn wij in staat u gerichter te adviseren wat betreft de mogelijkheden.

Uw wensen, ideeŽn en verwachtingen worden tijdens dit gesprek geÔnventariseerd en zijn voor ons erg belangrijk. Deze aspecten vormen samen met onze ideeŽn de basis voor het ontwerp.

2. Het schetsontwerp en evaluatie

Alle informatie die tijdens het oriŽnterend gesprek is verzameld wordt gebruikt voor het schetsontwerp. Al onze ontwerpen worden met de hand getekend. Als het schetsontwerp klaar is wordt deze met u besproken en indien nodig weer aangepast.

3. Het definitieve ontwerp

Pas zodra u tevreden bent met het schetsontwerp wordt een definitief ontwerp ontwikkeld. Het definitieve ontwerp wordt voorzien van een materialenlijst. Dit is een overzicht met alle planten en materialen die gebruikt zullen worden om uw droomtuin te realiseren. Bovendien worden de kosten voor de aanleg van de tuin in een duidelijke offerte uitgewerkt.

Als u vervolgens besluit de opdracht te aanvaarden dan worden er met u duidelijke afspraken gemaakt wat betreft de tijdsplanning en garantiebepalingen.